Bilen er min Land-Rover nummer 2. Første var en 90″ fra ’86, med en 2,5 liters diesel motor uden turbo. Dejlig bil, men desværre døde motoren i den.

Så skulle jeg igang med en udskiftning af motoren og fik tilbudt en bil med drømmemotoren i, og som så pæn og ordentlig ud.
Det kunne jeg ikke sige nej til, og derefter gik den vilde jagt ind på at finde stumper og grej, der kunne forbedre bilens egenskaber i terræn.
I dag bliver bilen udelukkende brugt som “legetøjsbil” og dermed kører den ikke ret meget ude i trafikken. Dette gør også, at vedligeholdelsen på den er lidt atypisk, idet man skal lave en del forebyggende, så den kan tåle at stå stille i op til en måned af gangen.
Vi deltager i mange forskellige typer arrangementer og løb med bilen, både i Danmark, men også i udlandet. Vi kører rigtig meget i bilmærke klubben for Land-Rovere, nemlig Dansk Land-Rover klub. Vi kører også sammen med Missens4x4 og er også begyndt at køre i Sverige, for at prøve noget terræn og en kørestil, langt fra det danske mudder og spil-race. Det er mere et spørgsmål om præcision og temperament, der er den afgørende faktor, når man kører i klipper og skal krydse vandløb med kraftig strøm.

Bilen, som den så ud da jeg købte den                                                    Bilen, som den ser ud nu

Bilen, da jeg købte den                                                                                                                                Bilen nu.

Written on January 28th, 2012

Ballesminde's side is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Ballesminde's side

-om gården Ballesminde