Tvebak er sidste skud på stammen på gården. Og samtidig også vores første hanhund.
Tvebak blev født 9/5-09 i Kibæk, hos Kennel Shaggy Toller’s. Derefter kom han til København, nærmere betegnet Albertslund, hvor han kom over at bo hos Jeanett og hendes dreng, Lucas. De havde en fantastisk hund, som de gik til træning med og hyggede og legede rigtig meget med. Desværre kunne de ikke beholde Tvebak. Så de annoncerede i Tollerklubben efter en familie, der kunne overtage ham og give ham et nyt og spændende liv.
Vi drøftede om vi magtede en omplaceringshund, da det jo ikke er det samme som en hvalp, idet han jo ville have en masser vaner og eventuelle unoder, som ikke ville passe ind i vores liv. Men….. Han var jo en dejlig dreng på billederne, så vi ringede til Jeanett og aftalte at vi kom over, sammenmed vores to hunde og ville så lade det komme an på en prøve, om de kunne sammen. Og det kunne de!
I dag har vi den skønneste dreng, glad, livlig, opfindsom og ikke mindst fræk. Han stortrives med pladsen omkring ham, marker, skove, enge og ikke mindst, med hans nye “søster” Line.
Han bedste legekammerat, Iska, bor lige over vejen, på Gl. Ballesminde og er en Schæferhund på samme alder som ham selv. De to elsker at lege og løbe rundt i haverne, ikke altid med noget formål, andet end at hygge.

 

 

 

Written on January 28th, 2012

Ballesminde's side is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Ballesminde's side

-om gården Ballesminde